Specialist in RVS-producten
voor de agrarische sector

Maatwerk bij Growfeeder

Maatwerk in RVS onderdelen voor stalinrichting is onze specialiteit. Het liefste gaan we samen met u om de tafel om te bepalen hoe we úw behoefte voor RVS stalinrichting tot in de kleinste details kunnen realiseren.

Niets is mooier en uitdagender dan samen met u als klant te ontwikkelen, te testen en uiteindelijk te produceren. Doordat de behoefte tot samenwerken in het DNA van Growfeeder verweven is, kunnen we iedere specifieke klantwens vertalen naar maatwerk RVS stalinrichting.


Aantrekkelijke kostprijs

Maatwerk is echter meer dan een combinatie van unieke producten. Maatwerk betekent ook een uitstekende prijskwaliteitverhouding, zodat uw investering kostprijstechnisch aantrekkelijk blijft. Daarnaast houden we, daar waar maatwerk geen vereiste is, grote voorraden. Zo zijn we altijd in staat om snel te leveren.


Maatwerk: sectorbreed

Onze maatwerk oplossingen en producten beperken zich niet tot de varkenshouderij. We bieden maatwerk voor alle disciplines in de agrarische sector. Afvoerputten op een erf? Wasbakken of spoelbakken? RVS plaatwerk? We zetten onze schouders onder iedere uitdaging op het gebied van maatwerk in RVS oplossingen.

We werken graag voor ondernemers die actief zijn in de:

  • Varkenshouderij
  • Koeien- of geitenhouderij
  • Tuinbouw
  • Bouwsector

Maatwerk: vanaf 1 stuk(s)

Maatwerk hoeft niet altijd kostbaar te zijn. Evenmin is het gebonden aan grote aantallen (productie). U kunt met iedere vraag bij ons terecht, samen bepalen we hoe (en onder welke voorwaarden) we uw vraag kunnen omzetten in een doeltreffend antwoord op het gebied van maatwerk stalinrichting.