Specialist in RVS-producten
voor de agrarische sector

Historie

Growfeeder is in 1995 opgericht. In de jaren die volgden, zijn we uitgegroeid naar een specialist op het gebied van RVS stalinrichtingen en bijbehorende producten en onderdelen. Growfeeder is inmiddels sterk vertegenwoordigd in binnen- en buitenland.

Directeur van Growfeeder is Bas van den Heuvel. Continu onderscheidend en vernieuwend zijn in de wereld van stalinrichting is zijn grootste drijfveer. Dat doet hij samen met een team van ongeveer 10 medewerkers. Allemaal hebben ze dezelfde passie: met RVS als kloppend hart werken aan de beste oplossingen voor agrarische ondernemers.

Growfeeder Uden

Growfeeder is sinds de oprichting gevestigd in het Brabantse Uden. Daar staat de moderne productielocatie, waar alle producten ontwikkeld, getest en geproduceerd worden. Growfeeder levert dus een 100 procent Nederlands product: Made in Holland.


Bas van den Heuvel

Bas van den Heuvel

Directeur

‘Door de volledige productie in eigen huis te houden, kunnen we snel inspelen op klantspecifieke wensen.’

 

Johan van den Bergh

Johan van den Bergh

Productieleider

‘Ontzorgen is een heerlijk gevoel. Met ons team van betrokken medewerkers zorgen wij elke dag weer dat de klant krijgt wat we afgesproken hebben.’

 

Nicole Vogels

Nicole Vogels

Financieel manager

‘We willen dat álles klopt. Het helpen en beantwoorden van vragen van onze relaties is voor mij een van de leukste aspecten van mijn werk.’

 


Rob Buts

Rob Buts

Werk voorbereider

‘Afspraak = Afspraak’