Specialist in RVS-producten
voor de agrarische sector

Kwaliteit

Een product van Growfeeder is een oer-Hollands kwaliteitsproduct. Bij de ontwikkeling kijken we naar de wens van onze klanten en relaties. Die geven we vervolgens vorm door gebruik te maken van de beste materialen.

Onze filosofie: onze stalinrichtingen en verwante producten moeten minstens net zo’n lange levensduur hebben als de stal waarin ze staan.

Beste RVS

Door samen te werken met verschillende RVS leveranciers van over de hele wereld, hebben we iedere dag keuze uit de allerbeste leveringen. Dat resulteert dus gegarandeerd in de beste kwaliteitsproducten.

Kwaliteitsmaterialen (RVS)

Gebruik maken van de beste materialen is niet alleen voor u een voordeel. Degelijk RVS plaatwerk van hoge kwaliteit vraagt namelijk minder van de machines in onze productielocatie. Door te kiezen voor A-kwaliteit, bewijzen we dus niet alleen u (en de eindgebruiker), maar ook onszelf een dienst.

Kwaliteit: service

Kwaliteit schuilt wat ons betreft ook in de manier waarop we met u als klant omgaan. Scherpe levertijden, duidelijke afspraken, heldere offertes; voor ons zijn het vanzelfsprekende zaken. Al in het eerste gesprek zult u merken dat we graag een stap extra voor u zetten.

Bedrijfsfilm

Neem een kijkje in onze manier van werken.
X