Specialist in RVS-producten
voor de agrarische sector

Projecten bij Growfeeder

We innoveren graag bij Growfeeder. En in een land dat vooraan loopt op het gebied van stalinrichting is innoveren zelfs bijzonder leuk. We zijn trots om een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van de stal van de toekomst.

Innoveren doe je niet alleen. Tenminste, in onze filosofie. Daarom onderhouden we nauwe contacten met partijen in de agrarische sector. Ook zijn we trotse partner van Varkens Innovatie Centrum Sterksel. Met zijn allen zorgen we dat we onze leidende positie in de wereld behouden en verder uitbouwen.

Onze projecten

We hebben in het verleden met plezier aan projecten gewerkt, die vandaag de dag nog steeds een verschil maken. We geven enkele voorbeelden:

  • Alle projecten
  • Hokinrichting
  • Wanden, deuren en afwerkprofielen
  • Troggen
  • Drinkbakken en waterleiding
  • Speelmaterialen
  • Onderdelen op maat
Tyleenring
Dit interactieve speelgoed bestaat uit een steun op een kunststof tussenwand, met daaraan een roterende buis. Aan die buis is een ketting met tyleenring bevestigd, waarmee de ..
Brijvoertroggen biggen
Voor deze klant ontwikkelden we vrijstaande brijvoertroggen voor biggen. De troggen zijn voorzien van schotjes (gelast). Die zorgt dat de biggen elkaar tijdens het vreten niet ..
Brijvoertroggen met opstap
Deze RVS vleesvarkenstrog is zodanig ontworpen, dat er minimale voervermorsing optreedt. De tussenschotten zorgen dat de varkens rustig vreten. Ze verdringen elkaar niet en ze gaan..
Bijtbal
Een mooie combinatie van functie en ontspanning: deze biggenhokken op maat, voorzien van speelgoed. Op een hoogte van 75 centimeter is een PVC plank aangebracht met daarboven twee ..
Strokoker
Dit speelgoed bestaat uit een dikwandige PVC buis, die tegen de hokken voor de vleesvarkens is gemonteerd. De strokokers leveren we compleet, in losse onderdelen. Van dit type ..
Brijvoertroggen vleesvarkens
Dit zijn traditionele doorlopende brijvoertroggen voor vleesvarkens. Deze trog is in een PVC tussenwand gemonteerd, maar toepassing in combinatie met een betonnen tussenwand is ook..
PVC afscheidingswand
Deze afscheidingswand is bedoeld om de verblijven voor dragende zeugen en de kraamhokken te scheiden. De wand bestaat uit verticale PVC planken, die naadloos in elkaar te klikken ..
Centrale gangwand
Compleet uit de werkplaats van Growfeeder: een centrale gangwand, voorzien van deuren en afwerkprofielen. Klaar voor gebruik!
PVC deur met RVS frame
Deze PVC deur met RVS frame leveren we compleet gemonteerd uit. De deuren zijn verkrijgbaar in vier verschillende breedtematen: 60, 75, 85 en 100 centimeter. Ook kunnen we ..
Hokinrichting voor biggen
Voor een klant in Ierland hebben we deze kunststof hokinrichting voor biggen geleverd. In het midden van het hok staat een vrijstaande biggentrog. De vreetschotjes voorkomen dat de..
Hokinrichting vleesvarkens brijvoer
Deze maatwerk kunststof hokinrichting voor vleesvarkens bestaat uit RVS profielen van 100 centimeter hoog, PVC planken en een gegalvaniseerde buis erboven.
Hokinrichting vleesvarkens droogvoer
Dit project bestaat uit de complete levering van materialen voor een vleesvarkensstal met groepsfeeders. Aan de hand van een ontwerptekening hebben we de hokken uitgewerkt.
Biggendrinkbak
Voor een project in Duitsland hebben we drinkbakken voor biggen gemaakt. Het voordeel van deze bakken is dat de biggen goed kunnen drinken en weinig water vermorsen.
Drinknippels biggen
In deze kunststof biggenhokken is een RVS ½” biggennippelsteun gemonteerd. Beide zijden zijn voorzien van een dubbele uitgang.
Geitendrinkbak
Deze RVS drinkbak is speciaal ontwikkeld voor geiten. De bak is voorzien van bevestigingsbeugels voor montage op een betonnen wand. In de bak bevindt zich een RVS afschermplaat ..
Zeugentrog
Speciaal voor Ilmar hebben we een zeer robuuste drinkbak voor zeugen ontwikkeld. De bak is zeer sterk. Het ontwerp bevat geen scherpe randen zijn waar de zeugen zich aan kunnen ..
RVS gietwerk
We ontwikkelen diverse RVS onderdelen, uitstekend geschikt om als gietwerk toe te passen. We vervaardigen onze eigen producten, maar kunnen ook uw wens op het gebied van RVS ..
RVS zadelbeugels
We produceren in eigen beheer RVS zadelbeugels in diverse afmetingen. Verschillende afmetingen hebben we standaard op voorraad.
RVS steunen
RVS steunen produceren we in diverse soorten en maten. Onze eigen producten, maar ook unieke producten, afgestemd op uw wensen en eisen.