Specialist in RVS-producten
voor de agrarische sector
Hokinrichting
Hokinrichting is onze specialiteit. We maken wanden op iedere gewenste hoogte. We gebruiken de beste materialen, zodat de hokinrichting minimaal net zo’n lange levensduur heeft als de stal zelf.

Lees meer
Wanden, deuren en afwerkprofielen
Wanden, deuren en afwerkprofielen voor stalinrichtingen stellen de moderne agrarische ondernemer in staat de stal gericht te compartimenteren. We bieden een ruime keuze uit diverse PVC wanden, deuren en RVS afwerkprofielen.

Lees meer
Troggen
Troggen moeten effectief en onderhoudsarm zijn. Onze troggen zijn het allebei. Dankzij ons brede assortiment en de kracht in maatwerk vindt u zeker de trog die u zoekt.

Lees meer
Drinkbakken en waterleiding
Drinkbakken en waterleidingen produceren we in eigen beheer voor zowel de varkenshouderij als voor agrarische ondernemers met geiten of rundvee. In alle gevallen zijn het robuuste, onderhoudsarme drinkbakken met slimme systemen om vermorsing te voorkomen.

Lees meer
Speelmaterialen
Dierenwelzijn heeft een positief effect op het bedrijfsresultaat van de agrarische ondernemer. Daarom is afleiding, bijvoorbeeld door de mogelijkheid tot spelen, belangrijk. Onze speelmaterialen zijn de perfecte hokverrijkingen.

Lees meer
Onderdelen op maat
We zijn een totaalaanbieder op het gebied van stalinrichting. Dat betekent dat u ook voor alle RVS onderdelen voor stalinrichting bij ons terecht kunt. Hebben we iets niet? Dan maken we het!

Lees meer