Hokinrichting

RVS Hokinrichting op maat voor uw varkens

Hokinrichting is onze specialiteit. We maken wanden op iedere gewenste hoogte. We gebruiken de beste materialen, zodat de hokinrichting minimaal net zo’n lange levensduur heeft als de stal zelf.

We onderscheiden hokinrichtingen voor drie categorieën varkens:

1. Vleesvarkens
2. Biggen
3. Zeugen

Voor iedere doelgroep maken we de RVS-profielen op maat. Zo leveren we bijvoorbeeld specifieke profielen voor de omwanding van kraamhokken.

Altijd maatwerk hokinrichting

De ene stal is de andere niet. Dat realiseren we ons maar al te goed. Daarom is uw ontwerp leidend. Wij zorgen dat het eindproduct naadloos beantwoordt aan uw wensen en verwachtingen. Het resultaat: u ontvangt maatwerk pakket aan RVS-profielen, PVC planken, gegalvaniseerde buizen en de benodigde bevestigingsmaterialen. Exact wat u nodig heeft, niet meer en niet minder.

Wilt u alleen onze RVS-profielen afnemen? Of juist uitsluitend PVC wandmateriaal? Laat het ons weten. Ook deze vorm van maatwerk past ons perfect.

Hokinrichting: montage

De ene agrarische ondernemer wil zijn hokinrichting zelf assembleren; de ander geeft de voorkeur aan complete ontzorging. Onze assemblage-instructie is laagdrempelig en stelt de ondernemer in staat zelf de handen uit de mouwen te steken, maar de specialisten van Growfeeder nemen de constructie ook graag voor hun rekening.

RVS en PVC: kwaliteit

Growfeeder staat voor kwaliteit. Om die reden werken we met de beste materialen. Onze stalinrichtingen gaan, afhankelijk van het gebruik, 15 tot 20 jaar mee.

Voordelen van RVS- en PVC onderdelen
Lange levensduur (duurzaam)
Montagevriendelijk
Onderhoudsarm
Recyclebaar (restwaarde)
Sterk en robuust

Hokinrichting op voorraad

Wie hokinrichting of stalinrichting nodig heeft, wil vooruit. We werken met ruime voorraden, zodat we te allen tijde snel kunnen schakelen en aan uw vraag kunnen voldoen. Ook het in eigen beheer houden van de gehele productieketen draagt bij aan een snelle en goede levering van topkwaliteit RVS stalinrichting.

Kwaliteit: advies

We werken eenvoudig en laagdrempelig: al met een schets of globale indruk kunt u bij ons terecht. We inventariseren uw wensen en gaan aan de slag. Daarin zijn we constructief-kritisch. Kan er iets beter, goedkoper of slimmer? Dan melden we dat. Niet om eigenwijs te zijn, wél omdat we graag een stap extra zetten in uw voordeel. Zo garanderen we dag in, dag uit hokinrichtingen van excellente kwaliteit.

Innovatie in hokinrichting

Wet- en regelgeving op het gebied van stalinrichting is veranderlijk. Voor een goede agrarische bedrijfsvoering is een innovatieve partner/leverancier dan ook van groot belang. Om die reden passen we onze inzichten voortdurend aan en blijven we onze producten continu vernieuwen.

Hokinrichting vleesvarkens droogvoer
Dit project bestaat uit de complete levering van materialen voor een vleesvarkensstal met groepsfeeders. Aan de hand van een ontwerptekening hebben we de hokken uitgewerkt.

Lees meer
Hokinrichting vleesvarkens brijvoer
Deze maatwerk kunststof hokinrichting voor vleesvarkens bestaat uit RVS profielen van 100 centimeter hoog, PVC planken en een gegalvaniseerde buis erboven.

Lees meer
Hokinrichting voor biggen
Voor een klant in Ierland hebben we deze kunststof hokinrichting voor biggen geleverd. In het midden van het hok staat een vrijstaande biggentrog. De vreetschotjes voorkomen dat de biggen in de trog gaan liggen.

Lees meer