Wanden, deuren en afwerkprofielen

PVC wanden, deuren en RVS afwerkprofielen voor uw stalinrichting

Wanden, deuren en afwerkprofielen voor stalinrichtingen stellen de moderne agrarische ondernemer in staat de stal gericht te compartimenteren. We bieden een ruime keuze uit diverse PVC wanden, deuren en RVS afwerkprofielen.

Biggenhokken, kraamhokken, hokken voor dragende zeugen, de melkruimte in een koeienstal: in ieder compartiment in de stal gelden andere behoeftes. Denk bijvoorbeeld aan ventilatie, klimaatbeheersing, andere vloeren en putten, enzovoorts. Wanden, deuren en RVS afwerkprofielen stellen u in staat de stal helemaal naar wens in te richten.

Wanden en deuren

Wanden en deuren (onderdelen) maken we voor elke stalafmeting en voor elk type stal. Onze wanden en deuren zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en afmetingen. Dikte, hoogte en zelfs kleur bepalen we aan de hand van uw wensen. Ook de RVS afwerkprofielen maken we in de meeste gevallen op maat. Samen bepalen we zo de beste oplossing.

Voordelen van PVC

Onze wanden en deuren maken we van PVC. PVC heeft als voordeel dat het:

  • Relatief goedkoop is
  • Lang meegaat (lange levensduur en dus duurzaam)
  • Eenvoudig te monteren is
  • Weinig tot geen onderhoud vergt
  • Recyclebaar is
  • Sterk en robuust materiaal is.

Wanden: brandwerend

Veiligheid in en om een (varkens)stal is van cruciaal belang voor het voortbestaan van de agrarische onderneming. In ons assortiment hebben we wanden die voldoen aan Brandklasse B (wettelijk Bouwbesluit voor PVC afdelingswanden). De brandvertragende behandelingen vergroten de kans op een succesvolle inzet van hulpdiensten en dus op het redden van de dieren. Uniek is dat we deze wandpanelen leveren in twee diktes (35 en 50mm) en in twee kleuren (grijs en wit).

PVC deur met RVS frame
Deze PVC deur met RVS frame leveren we compleet gemonteerd uit. De deuren zijn verkrijgbaar in vier verschillende breedtematen: 60, 75, 85 en 100 centimeter. Ook kunnen we desgewenst een zichtvenster leveren.

Lees meer
Centrale gangwand
Compleet uit de werkplaats van Growfeeder: een centrale gangwand, voorzien van deuren en afwerkprofielen. Klaar voor gebruik!

Lees meer
PVC afscheidingswand
Deze afscheidingswand is bedoeld om de verblijven voor dragende zeugen en de kraamhokken te scheiden. De wand bestaat uit verticale PVC planken, die naadloos in elkaar te klikken zijn.

Lees meer