Troggen

RVS Troggen voor uw stalinrichting

Troggen moeten effectief en onderhoudsarm zijn. Onze troggen zijn het allebei. Dankzij ons brede assortiment en de kracht in maatwerk vindt u zeker de trog die u zoekt.

We bieden u een compleet programma aan RVS-troggen, zowel voor vleesvarkens, zeugen als biggen.

Troggen voor zeugen

Voor zeugen hebben we bijvoorbeeld:

Individuele troggen voor in het kraamhok (geschikt voor droog- of brijvoer)
Lange doorlopende troggen (voor zeugenboxen)
Lange troggen met steunen voor zeugen (voor groepshokken)

Troggen voor vleesvarkens en biggen

Voor vleesvarkens en biggen zijn we gespecialiseerd in doorlopende troggen (dubbele en enkele). We hebben hierin verschillende modellen: van speciale feedsave troggen tot low-budget troggen (troggen met een goede kwaliteit en een zeer scherpe prijskwaliteitverhouding).

Troggen: maatwerk

Ons assortiment is breed en onze voorraad groot. Dat betekent dat we vrijwel altijd snel kunnen leveren. Heeft u speciale wensen? Maak dan gebruik van ons maatwerk. Dankzij onze flexibiliteit en efficiënte productiemogelijkheden geven we uw wens tot in detail vorm.

Troggen: minimale vermorsing

Onze troggen zijn te voorzien van slimme maatregelen om vermorsing tegen te gaan, zoals (extra) spijlen of voorzieningen die een juiste motoriek en optimale vreethouding stimuleren. Daarmee verhoogt u het comfort voor het dier tijdens het vreten én voorkomt u kosten door derving.

Brijvoertroggen vleesvarkens
Dit zijn traditionele doorlopende brijvoertroggen voor vleesvarkens. Deze trog is in een PVC tussenwand gemonteerd, maar toepassing in combinatie met een betonnen tussenwand is ook mogelijk. 

Lees meer
Brijvoertroggen met opstap
Deze RVS vleesvarkenstrog is zodanig ontworpen, dat er minimale voervermorsing optreedt. De tussenschotten zorgen dat de varkens rustig vreten. Ze verdringen elkaar niet en ze gaan niet in de bak liggen.  

Lees meer
Brijvoertroggen biggen
Voor deze klant ontwikkelden we vrijstaande brijvoertroggen voor biggen. De troggen zijn voorzien van schotjes (gelast). Die zorgt dat de biggen elkaar tijdens het vreten niet verdringen, waardoor het vreetmoment rustiger verloopt.

Lees meer