Drinkbakken en waterleiding

RVS Drinkbakken en waterleidingen op maat gemaakt

Drinkbakken en waterleidingen produceren we in eigen beheer voor zowel de varkenshouderij als voor agrarische ondernemers met geiten of rundvee. In alle gevallen zijn het robuuste, onderhoudsarme drinkbakken met slimme systemen om vermorsing te voorkomen.

Water is een belangrijk element van een gezonde veehouderij. Maar: water is ook kostbaar. Het moet in de maag van het dier terechtkomen en niet in de stalput. Het ontwikkelen van voorzieningen om vermorsing te minimaliseren is voor ons een voortdurende uitdaging.

RVS Drinkbakken: minimale vermorsing

Onze drinkbakken zijn te voorzien van slimme maatregelen om vermorsing tegen te gaan, zoals (extra) spijlen of voorzieningen die een juiste motoriek en optimale drinkhouding stimuleren. Daarmee verhoogt u het comfort voor het dier tijdens het drinken én voorkomt u kosten door derving.

RVS Waterleiding met drinknippels

Onze waterleidingen bestaan uit RVS buizen, voorzien van drinknippels. Nippels leveren we in alle soorten en maten, afhankelijk van de toepassing. Samen bepalen we wat voor u de beste oplossing is. Vaak kunnen we direct uit onze grote voorraad leveren. Daarnaast is een keuze voor maatwerk altijd mogelijk. Wees gerust: ook dan kunnen we snel schakelen.

Zeugentrog
Speciaal voor Ilmar hebben we een zeer robuuste drinkbak voor zeugen ontwikkeld. De bak is zeer sterk. Het ontwerp bevat geen scherpe randen zijn waar de zeugen zich aan kunnen verwonden.  

Lees meer
Geitendrinkbak
Deze RVS drinkbak is speciaal ontwikkeld voor geiten. De bak is voorzien van bevestigingsbeugels voor montage op een betonnen wand. In de bak bevindt zich een RVS afschermplaat voor de vlotter.

Lees meer
Drinknippels biggen
In deze kunststof biggenhokken is een RVS ½” biggennippelsteun gemonteerd. Beide zijden zijn voorzien van een dubbele uitgang.

Lees meer