Speelmaterialen

RVS speelmaterialen voor uw varkens nodig?

Dierenwelzijn heeft een positief effect op het bedrijfsresultaat van de agrarische ondernemer. Daarom is afleiding, bijvoorbeeld door de mogelijkheid tot spelen, belangrijk. Onze speelmaterialen zijn de perfecte hokverrijkingen.

We bieden speelmaterialen voor varkens, zeugen en biggen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een RVS buis met ketting, met aan het uiteinde een bal. De varkens kunnen naar hartenlust spelen, bijten en bewegen.
  • Een RVS behuizing die dienst doet als strokoker. De varkens moeten fysiek aan de slag om het geperste stro te kunnen afbijten en opeten.
  • RVS buizen met daarin hout, waar de varkens aan kunnen bijten.

Speelmaterialen: maatwerk

De bovenstaande speelmaterialen zijn slechts enkele voorbeelden. Onze mogelijkheden voor het maken van speelmaterialen zijn vrijwel onbegrensd. Heeft u speciale wensen op het gebied van speelmaterialen voor varkens, laat het ons dan weten. Samen bekijken we op welke manier we uw behoefte kunnen invullen.

Tyleenring
Dit interactieve speelgoed bestaat uit een steun op een kunststof tussenwand, met daaraan een roterende buis. Aan die buis is een ketting met tyleenring bevestigd, waarmee de varkens kunnen spelen.  

Lees meer
Strokoker
Dit speelgoed bestaat uit een dikwandige PVC buis, die tegen de hokken voor de vleesvarkens is gemonteerd. De strokokers leveren we compleet, in losse onderdelen. Van dit type speelgoed is ook een RVS variant leverbaar.

Lees meer
Bijtbal
Een mooie combinatie van functie en ontspanning: deze biggenhokken op maat, voorzien van speelgoed. Op een hoogte van 75 centimeter is een PVC plank aangebracht met daarboven twee gegalvaniseerde buizen.

Lees meer